Bahasa: EN | 中文 | BM |

Website Design

Jadikan perniagaan anda dalam talian
REKA BENTUK LAMAN WEB
 
Reka Bentuk Laman Web Prestasi Terbaik

Di NEWPAGES, kami menyediakan reka bentuk laman web prestasi terbaik untuk pelanggan kami. Kami juga memberikan perkhidmatan latihan di tempat kepada pelanggan kami untuk membimbing mereka mengemas kini dan menyelenggara laman web mereka menggunakan NEWPAGES MERCHANT SYSTEM (NMS) di PC atau APP. Pelanggan dibenarkan menguruskan laman web syarikat mereka di mana sahaja dengan kos ZERO.

Sistem Pengurusan Laman Web Paling Mudah

Anda tidak mempunyai latar belakang IT, pengekodan, pengaturcara atau pengetahuan pereka? Jangan risau, anda masih boleh mengurus laman web menggunakan telefon pintar anda, dengan hanya mengambil foto dan menyiarkannya. Promosi syarikat, kedatangan baru, tawaran terbaik, beli 1 tawaran 1 percuma, foto aktivit, galeri acara, foto produk, sub-gambar, paparan 360, video dan apa sahaja, hantar sahaja. Penyimpanan laman web tidak terhad untuk anda menyampaikan perniagaan anda kepada pelawat anda.

Peribadikan Sepenuhnya Layout Laman Web

Di NEWPAGES, kami tidak menggunakan templat percuma, memuat turun dan memberikannya kepada pelanggan kami yang berharga. 100% sumber dekat dan reka bentuk susun atur laman web yang disesuaikan sepenuhnya untuk pelanggan kami untuk memastikan struktur dan tema laman web dipadankan dengan perniagaan anda. Bahagian R&D dan pasukan produksi kami sendiri bersedia untuk Menerbitkan Perniagaan Anda Dalam Talian !

perlukan bantuan ?
Komunikasi Menyelesaikan Masalah
 

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!

Demo Percuma